Vi lagrar information på din enhet för att erbjuda anpassad funktionalitet, samla in besöksstatistik och möjliggöra personaliserad marknadsföring.

Ledarskapscoaching

Devum erbjuder ledarskapscoaching som ger chefer rätt verktyg för att utveckla sin fulla potential. Coaching är ett kraftfullt och anpassningsbart sätt att stärka ledarskapet i organisationen.

Upptäck coaching
Porträttfoto av Johan Lundberg, vd och grundare av Devum

Nå din fulla potential med ledarskapscoaching

För att coachingen ska få effekt arbetar vi mot specifika mål. Hos oss får era ledare hjälp av en certifierad coach för att:

  • Identifiera sina styrkor som ledare
  • Hantera utmanande situationer
  • Utveckla sitt ledarskap

Så fungerar det

1
Förankring med trialog

Devums coaching börjar med ett samtal mellan ledaren, ledarens överordnade chef och coachen. Vi kallar det för trialog. Det skapar en samsyn kring målsättningen och vad som krävs för att nå dit.

2
Analys av ledarskapet

Coaching ger ledaren möjlighet att reflektera kring sitt ledarskap. Med verktyg som EQi-2.0 och 360-feedback skapar vi en tydlig bild av styrkor och utvecklingsområden.

3
Coachingsamtal

Samarbetet pågår under 6–9 månader med regelbundna samtal på plats eller digitalt. All kommunikation mellan coach och ledare är konfidentiell och behandlas med sekretess.

4
Fortsatt utveckling

Coachingen avslutas alltid med en trialog. Där identifierar ni ledarens framsteg och diskuterar hur vägen mot fortsatt utveckling kan se ut.

Porträttfoto på Tom Ranta, vd för Tappex Sverige och Finland.

Intervju

VD:n om coachingens effekt: “Han får mig att tänka rätt”

Tom Ranta är VD på Tappex i Sverige och Finland. I snart två år har han fått ledarskapscoaching av Johan Lundberg på Devum – en satsning som fått goda resultat:

“Det jag uppskattar mest med coachingen är att Johan lyssnar på mig och hjälper mig att hitta den röda tråden, förklarar Tom. Han berättar inte hur jag ska tänka, utan får mig att tänka rätt.”

Läs hela intervjun

VAD SÄGER ANDRA?

+100 chefer har investerat i coaching med Devum

Människor är svaret på de utmaningar som organisationer och världen står inför idag. Devum ger er verktygen att lyckas.

"Johan är en av de smartaste och mest motiverade konsulterna jag har träffat under mina 15 år på området. Han framstår som mycket kunnig och affärsinriktad. "

Rudi Myrvang

Styrelseledamot, Cut-e Nordic

"Det jag uppskattar mest med coachingen är att Johan lyssnar på mig och hjälper mig att hitta den röda tråden. Han berättar inte hur jag ska tänka, utan får mig att tänka rätt."

Tom Ranta

VD, Tappex Sverige

"Johan utstrålar kompetens och har lång erfarenhet av att coacha ledare och ledningsgrupper. Han bidrar både med strategisk höjd och hjälper oss att bryta ner arbetet så det blir tydligt för alla."

Ulrike Weiter

Principal Consultant and I/O Psychologist, Aon

Devum utvecklar framtidens ledare

Kunskapsbrevet

Innovation möter beprövad erfarenhet när vi delar med oss av insikter, lösningar och forskning om ledningsgrupper och ledarutveckling. Aldrig av gammal vana. Alltid med passion.