Vi lagrar information på din enhet för att erbjuda anpassad funktionalitet, samla in besöksstatistik och möjliggöra personaliserad marknadsföring.

Om oss

Devum hjälper ledare att nå sin fulla potential genom mätbara insatser som gör skillnad på riktigt – för individen, organisationen och vår omvärld. Tillsammans utvecklar vi framtidens ledare.

+2000
ledare har utvecklats med Devum
+12
länder där Devum har utvecklat ledare
+10
års erfarenhet av ledarskapsutveckling och ledningsgruppsutveckling

Föreställ dig en värld där människor utvecklar sin potential för att förändra världen till det bättre. Det är ingen utopi. Det är vad som krävs av framtidens ledarskap i en komplex omvärld.

‍Sedan 2019 erbjuder Devum ledarskapsutveckling för svenska och internationella organisationer. Företaget grundades av Johan Lundberg, legitimerad psykolog, för att inspirera organisationer att satsa på strategisk ledarutveckling med mätbar effekt.

Ledarutveckling i Malmö, Lund eller digitalt

Devum erbjuder våra tjänster på plats i Malmö och Lund, med lång erfarenhet av att leverera ledarskapsutveckling i digitala format. Vi utvecklar ledare inom privat, offentlig och ideell sektor i flera länder. När du behöver en partner för att lyfta er ledningsgrupp eller ledarskapsutveckling till nästa nivå är du välkommen att kontakta oss.

VÅRT LÖFTE

Devum investerar i framtidens ledare

Devum vill skapa effekter som sträcker sig bortom våra uppdrag. Därför har vi valt att vara en klimatneutral kraft som investerar för framtiden – ett hållbarhetsarbete som gör skillnad på riktigt.

En klimatneutral kraft

Devum reducerar vår egen klimatpåverkan så mycket som möjligt. Det gör vi till exempel genom att välja miljövänliga transportmedel. För att kunna verka som en klimatneutral kraft väljer vi att kompensera 100 procent av våra kvarvarande utsläpp genom koldioxidinfångning.

Skog i dimma.
Foto på två kvinnor som arbetar vid en dator.

Kraft till varandra

Vi är övertygade om människans potential att överkomma de hinder som möter oss och skapa en hållbar framtid. Men alla har inte samma möjlighet att lyckas. Därför investerar Devum för framtiden genom att donera 5 procent av vinsten till organisationer som bidrar till hållbar utveckling. Tidigare år har vinstdelningen bland annat gått till Unicef, Naturskyddsföreningen och WWF.

Samla kraft med Devum

Devum erbjuder tjänster pro bono till utvalda samarbetspartners. Arbetar du för en ideell organisation som brinner för en hållbar framtid? Kontakta oss så berättar vi mer.

Två personer möts och den ena personen tar den andra personens hand.
Porträttfoto av Johan Lundberg, vd och grundare av Devum
“Världen som den ser ut idag behöver ett nytt ledarskap. Vi vill vara en positiv kraft i den utvecklingen.”

Johan Lundberg

VD och grundare av Devum

Devum utvecklar framtidens ledare

Kunskapsbrevet

Innovation möter beprövad erfarenhet när vi delar med oss av insikter, lösningar och forskning om ledningsgrupper och ledarutveckling. Aldrig av gammal vana. Alltid med passion.